Payment with Klarna
Snabb leverans / Betala smidigt med Klarna

Smärtlindring som fungerar

Den snabbverkande, mentolbaserade formeln för Biofreeze ger dig kraftfull smärtlindring när den appliceras direkt på huden.


Bevisat bättre än is
I motsats till vad många tror, så ​​minskar inte användandet av is svullnaden men den minskar smärta. Kliniska studier har visat att de som använder Biofreeze minskar sin smärta dubbelt så mycket som de som inte gör det. Det är också mindre troligt att du upplever stelhet, hudirritation och domningar. Och du slipper den inaktivitet som krävs vid applicering med is.

Aktiva ämnet Mentol
Mentol från pepparmynta skapar en kylande känsla som blockerar smärtsignalerna.
En smärtfri kropp läker snabbare.


Aktiva ämnet Järnek

Järnek bedövar på ett naturligt sätt utan biverkningar. Järnek används än idag av pygméindianerna vid jakt.Vad säger kunderna om Biofreeze.

”BIOFREEZE-proven som ni skickade till mig var helt magiska. Jag strök lite på mina vader som var väldigt spända så att jag knappast kunde gå uppför trappan den dagen och efter bara fem minuter var spänningen borta.

Den andra påsen valde jag att ge bort till svärmor som har haft ont i sitt ben och inte har kunnat sova på nätterna. Den natten kunde hon sova och kände att hon hade mindre ont hela dagen efter.

Det var en toppen-gel och jag kommer nu att göra en stor

beställning."

Josefin Lahdo - Norrköping, Sverige